Elektriker i Odense og Tommerup

Sikker El

Din elektriker i Odense og Tommerup

Telefon 63 76 60 90

 

Vi har skiftet navn

Efter 16 års godt og spændende partnerskab har Preben Ørnstedt både ønsket at træde ud af firmaet pr. 30. juni 2018. Firmaet kører videre med Simon Schmidt som eneindehaver, og har skiftet navn til Sikker El.

 

 

 

Energioptimering

Energioptimering - Vi kan reducere dit energiforbrug ved udskiftning af eksisterende belysningsanlæg og optimering af drift på dine maskiner

 

 

 

Energioptimering af belysning og anlæg

Reducer dit energiforbrug

Lad os hjælpe med at reducere dit energiforbrug og dermed CO2 udslip, så din elinstallation bliver mere grøn og miljørigtig. Der er 2 områder hvor man bør sætte ind:

Eksisterende installationer

I alle gamle installation er vil der næsten altid være steder, hvor der vil være store besparelser at hente. Fx:

  • Udskiftning af eksisterende belysningsanlæg.
  • Udskiftning af gamle lyskilder til mere energirigtige lyskilder.
  • Optimering af drift af pumper, ventilationsanlæg, luftkompressorer mm. ved hjælp af feks frekvensomformere og automatisk styring.

I mange tilfælde vil man kunne reducere elforbruget med 25-50% med en tilbagebetalingstid på måske kun 2 år.

 

 
Ring til os på 63 76 60 90 og bestil tilbud i dag!

Hverdage mellem 7 og 16 - eller send en mail: kontakt@sikker-el.dk

 

Nye installationer

Ved nyinstallation vil det være en god ide og indregne energioptimering ved valg og styring af lysanlæg og alle tekniske anlæg. Der vil for en lille merpris være store besparelser, som du vil kunne høste af år efter år og som kan aflæses direkte på din elregning.

 

Vi hjælper gerne så du får en mere grøn elinstallation, ved en gratis gennemgang af din eksisterende elinstallation. Ved gennemgang af større installationer kan vi samarbejde med uvildig energikonsulent fra elforsyningsselskaberne. Ring til os - vi klare alt det praktiske.