Elektriker i Odense og Tommerup

Sikker El

Din elektriker i Odense og Tommerup

Telefon 63 76 60 90

 

Vi har skiftet navn

Efter 16 års godt og spændende partnerskab har Preben Ørnstedt både ønsket at træde ud af firmaet pr. 30. juni 2018. Firmaet kører videre med Simon Schmidt som eneindehaver, og har skiftet navn til Sikker El.

 

 

 

Reparation af vaskemaskine, komfur, køleskab.

Vi reparerer vaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, ovne emhætter, køleskabe og frysere over alt på Fyn

 

 

 

Hvidevareservice - Hårde hvidevarer reparation

Vi udfører hvidevareservice på alle typer hårde hvidevarer: opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, komfurer, emhætter, køleskabe, frysere.

 

Hårde hvidevarer reparation - Fyn/Odense

Schmidt & Øhrnstedt har gennem 10 år været en af Fyns førende virksomheder indenfor reparation og service på hårde hvidevarer og husholdningsapparater. Vi reparerer alt inden for hårde hvidevarer over hele Fyn: ovne, vaskemaskiner, emhætter, tørretumblere, frysere, opvaskemaskiner og køleskabe.

Sikkerhed for billigste løsning for reparation af dine hårde hvidevarer

Vi oplyser dig altid om billigste løsning, inden vi går i gang med at reparere. Hos os møder du altid professionelle montører og reparatører. Med vores mangeårige ekspertise og erfaring kan vi levere den bedste service på markedet.

 

 
Ring til os på 63 76 60 90 og bestil tilbud i dag!

Hverdage mellem 7 og 16 - eller send en mail: kontakt@sikker-el.dk

 

Inden du ringer....

For at vi kan servicere dig bedst muligt, vil det være en hjælp, hvis du har oplysninger om produktets mærke og type klar...  :)