Elektriker i Odense og Tommerup

Sikker El

Din elektriker i Odense og Tommerup

Telefon 63 76 60 90

 

Vi har skiftet navn

Efter 16 års godt og spændende partnerskab har Preben Ørnstedt både ønsket at træde ud af firmaet pr. 30. juni 2018. Firmaet kører videre med Simon Schmidt som eneindehaver, og har skiftet navn til Sikker El.

 
 

Solcelleanlæg fra Schmidt & Øhrnstedt

Schmidt & Øhrnstedt er med basis i Odense og Tommerup på Fyn er en af landets førende installatører af solcelleanlæg.

 

Solcelleanlæg

 - Solpaneler

       - REC

       - LG

       - Yingli

       - BenQ

 - Invertere

       - Fronius

       - SMA

       - Kostal

  - Virksomheder & Institutioner

  - Private Boliger

Prisfald på solceller

Test af solcelleanlæg kun 995kr

 

 

Solcelleanlæg > Service

Service på solcelleanlæg – Kun 995,- kr. – Husk håndværkerfradrag

Vi undersøger og udbedrer fejl på dit solcelleanlæg

Vi har netop investeret i det nyeste testudstyr til fejlfinding på solceller, og kan nu tilbyde en analyse af dit solcelleanlæg. Testen kan vise, om alle paneler stadig yder som de skal, og om anlægget er fuldt funktionelt.

 

Tester til defekt solcelleanlæg - Håndværkerfradrag - Fejlfinding

 

Solcelletjek – et tilbud til ejere af defekte solcelleanlæg

Solcelleanlæg, kan være behæftet med fejl, der skyldes defekte komponenter. Der kan eksempelvis være tale om anlæg, hvor inverteren er defekt, eller der kan være tale om anlæg, hvor panelernes laminering går i stykker, eller boksen indtager vand.

 

Håndværkerfradrag for reparation og udskiftning af solceller

Du kan i 2017 få håndværkerfradrag på 12.000 kr. til arbejdsløn for håndværksydelser til bestemte områder - herunder "installation, reparation eller udskiftning af solceller". Det betyder, at du kan få udgifterne til vores arbejde (ikke udstyr og materialer) dækket ind under håndværkerfradragsordningen i år.

Det er altså endnu et incitament til at du hurtigst muligt får efterset, repareret og eventuelt får udskiftet dine solceller i år!

 

Læs mere om håndværkerfradrag 2017 hos SKAT

 

Vi har Danmarks mest avancerede testudstyr !

Kontakt os for aftale

Ring til os på telefon 63 76 60 90 eller benyt nedenstående nedenstående formular hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt:

 

Navn

*

Adresse

*

Telefon

*

E-mail

*

Gentag e-mail

*

Kort beskrivelse af dit anlæg

Og evt. yderligere besked

 
     

Hvilken dag kommer
efter tirsdag? (antispam)

*

 

Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

 

Hvad er dine rettigheder ved et defekt solcelleanlæg

Et solcelleanlæg er en ret betydelig investering for de fleste. Ejeren af et defekt solcelleanlæg har derfor stor interesse i at få rettet fejl og få det fejlbehæftede anlæg i drift igen.

Hvis din reklamationsperiode er udløbet, er det typisk dig selv, der skal henvende dig til producenten, for at gøre krav dine krav gældende. Producenten er typisk kun ansvarlig for sin egen komponent. Det er normalt et krav, at det er dig som ejer af solcelleanlægget, der skal sende produktet til producenten, og han kan kræve fragt for at levere komponenten tilbage.

Hvis der er tale om ikke-anerkendte solcelleprodukter eller hvis leverandøren har solgt under sit eget varemærke, kan det være umuligt at gøre en garanti gældende.

 

Defekt solcelleanlæg - Test af solceller - Fejlfinding

 

Hvad kan vi tilbyde dig som ejer af et defekt solcelleanlæg?

Vi tilbyder dig som ejer af et solcelleanlæg, at vi gennemgår og laver fejlfinding anlægget og komponenterne for at lokalisere fejl. Vi har topmoderne testudstyr som kan test solpanelernes funktioner og lokalisere fejl. Hvis der konstateres fejl i komponenter, kan vi hjælpe med at vurdere om det er fornuftigt at gå efter garantierne.

Under alle omstændigheder vil vi komme med en helhedsplan, hvor vi anviser, hvordan solcelleanlægget kan komme op på fuld funktionsdygtighed igen og til hvilken pris.

 

 

 
Ring 63 76 60 90 og bestil tilbud på solcelleanlæg i dag!

Bemærk: Pga. stor efterspørgsel installerer vi p.t. kun solcelleanlæg på Fyn, omlæggende øer og i Trekantområdet. Ring hverdage mellem 7 og 16 - eller send os en mail: kontakt@sikker-el.dk